החומרים הדרושים:
לבצק:
2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים חמים
1 אבקת אפיה
1 כפית מלח
ללוש ולהשאיר 15 דקות לנוח.
מילוי:
2 קופסאות טונה
1 בצל גדול
1 פלפל אדום - חתוך לקוביות
3 ביצים קשות
זיתים ירוקים חתוכים
4 שיני שום
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1-2 כפות רסק עגבניות
4 פרוסות לחם מושרות במים
פפריקה, מלח, פלפל
לטגן בצל ולהוסיף: גמבה, זיתים, תבלינים, שום, עגבנייה ורסק.
לפורר לחם ולהוסיף. להוריד מהאש.
להוסיף: טונה וביצים קשות חתוכות קטן.
להוסיף 2 ביצים.
1/2 מהבצק לשים בתבנית + דפנות, למלא במילוי ומעל 1/2 מבצק.
לסגור את הבצק בקצוות.
לערבב הצלחת שמן + פפריקה ולמרוח עם מברשת את הבצק.
לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.
לבצק:
2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים חמים
1 אבקת אפיה
1 כפית מלח
ללוש ולהשאיר 15 דקות לנוח.
מילוי:
2 קופסאות טונה
1 בצל גדול
1 פלפל אדום - חתוך לקוביות
3 ביצים קשות
זיתים ירוקים חתוכים
4 שיני שום
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1-2 כפות רסק עגבניות
4 פרוסות לחם מושרות במים
פפריקה, מלח, פלפל
לטגן בצל ולהוסיף: גמבה, זיתים, תבלינים, שום, עגבנייה ורסק.
לפורר לחם ולהוסיף. להוריד מהאש.
להוסיף: טונה וביצים קשות חתוכות קטן.
להוסיף 2 ביצים.
1/2 מהבצק לשים בתבנית + דפנות, למלא במילוי ומעל 1/2 מבצק.
לסגור את הבצק בקצוות.
לערבב הצלחת שמן + פפריקה ולמרוח עם מברשת את הבצק.
לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.
מתוך http://www.fxp.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה