יום שבת, 11 במאי 2013

לזניה - קרן

חומרים לרוטב:
בצל
2 שיני שום
1/3 פלפל אדום
1/3 פלפל צהוב
רסק עגבניות
עגבניות מגורדות
אבקת מרק עוף
מלח, פלפל, אורגנו, זעתר יבש, פפריקה
1/4 1 כוסות מים

לטגן בצל בaמן זית, להוסיף שום ויתר החומרים. לבשל כ15 דקות לאחר רתיחה.

גבינות:
2 קוטג'
גבינה מלוחה
גבינה צהובה
פלפל שחור

לסדר בתבנית:
1/4 רוטב, דפי לזניה, 1/2 מהגבינות.
מעל דפי לזניה 1/2 מהגבינות.
שוב דפי לזניה ומעל 3/4 מהרוטב.

מעל לפזר גבינה צהובה.
להכניס לתנור לחום של 180 מעלות. כ40 דקות.
להשאיר לצינון 10 דקות לפני הגשה.

מתוך  http://nirashaked.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה