יום שבת, 4 במאי 2013

לזניית תרד

החומרים הדרושים:
לתרד:
1 כף חמאה
1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1/2 1 חבילת תרד קצוץ דק
מלח, פלפל
2 קוטג'

במחבת לחמם חמאה ומשן, לטגן בצל עד שקיפות. להוסיף תרד.
לערבב דקה-שתיים עד שמתרכך. לתבל ולכבות. כשמתקרר להוסיף קוטג'.

בשמל:
100 גרם חמאה
3 כפות קמח
1/2 1 כוסות חלב
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
ביצה

לחמם בסיר חמאה, להוסיף קמח ולערבב. כשמתקבלת רביכה להנמיך את האש ולהוסיף חלב (תוך ערבוב)
עד שמתקבל רוטב סמיך ומבעבע.
להוריד מהאש, לתבל, לקרר ולהוסיף ביצה.


הרכבת הלזניה:
200 גרם פרמזן
דפי לזניה
דפי לזניה + 1/3 מכמות התרד + 1/4 בשמל 1/4 פרמזן
דפי לזניה + 1/3 מכמות התרד + 1/4 בשמל 1/4 פרמזן
דפי לזניה + 1/3 מכמות התרד + 1/4 בשמל 1/4 פרמזן
דפי לזניה +  1/4 בשמל 1/4 פרמזן

לאפות בחום 180 מעלות. בין 35-40 דקות.

מתוך http://www.bizmakebiz.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה