יום חמישי, 25 באפריל 2013

פשטידת תרד

החומרים הדרושים:
לבצק:
100 גרם חמאה
3/4 כוס מים
1 כפיץ מלח
להביא לרתיחה בסיר קטן.
להוריד מהאש ולהוסיף:
2 כוסות קמח
1/2 שקית אבקת אפיה
ללוש לבצק ולחלק לשני כדורים.
למילוי:
תרד - שטוף, חתוף ויבש (אפשר גם עם עלי סלק)
1/2 גביע קוטג'
1/2 גביע גבינה לבנה
50 גרם גבינה מלוחה מגורדת
50 גרם גבינה צהובה
1 ביצה (3/4 למילוי ו-1/4 לציפוי)
1 כף קמח
לערבב כל חומרי המילוי
לרדד כדור בצק ולשים בתחתית התבנית. מעל לשים את המילוי ומעל שוב בצק.
למרוח בביצה ולפזר שומשום.
לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה