יום שני, 29 באפריל 2013

בורקס במילוי חצילים

החומרים הדרושים:
1/2 3 כוסות קמח
1 אשל
200 גרם חמאה
1/4 כוס שמן
קורט מלח
1 אבקת אפיה

ללוש ולתת לבצק לנוח במקרר.

החומרים למילוי:
1 חציל שרוף, לקלף ולשים במסננת למשך לילה.
להוסיף:
גבינת "טוב טעם" 5% של טרה
גבינה מלוחה
ביצה
קצת קמח מצה
מלח

לערבב את כל החומרים ולמלא בורקס: לרדד בצק לעובי דק, ליצור עיגולים, לשים מעט מהמילוי ולסגור.
מעל למרוח ביצה ולפזר שומשום.

מתוך http://yara113ethys.wordpress.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה