יום שני, 29 באפריל 2013

מאפה פטריות - גאולה

החומרים הדרושים:
בצק עלים.
למילוי:
2 סלסלות פטריות טריות
בצל
שום
מלח, פלפל ואבקת מרק עוף
גבינה צהובה
שמנת חמוצה ("של פעם")

לטגן בצל, להוסיף שום ופטריות. לתבל ולקרר.
להוסיף גבינה צהובה ושמנת.

בתבנית משומנת לשים בצק עלים ולעליו את תערובת הפטריות.
מעל לחתוך רצועות דקות של בצק ולסדר בצורת שתי וערב.

לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.

מתוך mako.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה